Dizajn i izrada web stranica za sve potrebe i namjene

Online poslovanje je dovelo do toga da je poslovna web stranica postala izlog koji će biti pregledavan svakodnevno od strane potencijalnih kupaca. Često će upravo sam dizajn i pristupačnost stranice potencijalnom kupcu odrediti da li će se posjeta završiti konkretnom akcijom – kupovinom proizvoda, upitom za uslugu, pretragom informacija. Zbog toga, dizajn i funkcionalnost web stranice su preduslov uspješnog online poslovanja, pa izradi web stranice treba pristupiti sa posebnom pažnjom.

Naš pristup u dizajnu i planiranju u izradi web stranica

Kvalitetna izrada web stranice mora da ima ispunjene preduslove i mi se brinemo o tome da oni svi budu zadovoljeni. Upoznavanje sa suštinom i filozofijom vašeg poslovanja, uz potpuno razumijevanje vaših ambicija i želja koje biste ostvarili sa budućom web stranicom, predstavlja prvi i osnovni korak u našem web dizajnu.

Prvi element koji će posjetioci uočiti jeste sam dizajn web stranice. Važno je napraviti odgovarajuću kombinaciju boja i elemenata na web stranici kako bi prvi utisak bio pozitivan, pa tako samom dizajnu web sajta posvećujemo posebnu pažnju.

Izrada stranica za sve potrebe

U zavisnosti od vaših potreba, mi vam nudimo sledeća rješenja:

 • Izrada CMS stranica – predstavljaju najbolje rješenje za potrebe većine klijenata. Bazirane na sistemu pomoću kojega možete samostalno da ažurirate vašu stranicu.
 • Izrada html stranica – odlično rješenje za mala i srednja preduzeća kojima je potrebna osnovna prezentacija usluga, proizvoda, podataka o firmi i kontakt podaci.
 • Izrada Internet prodavnice – predstavljaju web programe koji omogućuju postavljanje, ažuriranje i prodaju proizvoda putem Interneta.
 • Izrada Internet portala – predstavljaju kompleksnije web stranice i na njima se uglavnom nalaze različite cjeline sa grupisanim aplikacijama, multimedijalnim sadržajima, i tekstualnim dijelom.
 • Stranice za mobilne uređaje – omogućavaju pristup željenom sadržaju sa bilo kog mobilnog uređaja (telefona, tableta, iPad-a i sl.)

Održavanje i ažuriranje web stranice

Bez obzira da li ste odabrali naš tim za izradu vaše web stranice ili ste vlasnik već postojeće, ukoliko vam je potrebno održavanje web stranice, uvijek nam se možete obratiti. U sklopu usluge održavanja stranice, mi vam nudimo:

 • Ažuriranje podataka – unos novog i promjenu postojećeg sadržaja
 • Izvještavanje o statistici posjećenosti stranice i analiza
 • Backup stranice

Detaljnije na Održavanje web stranica »

Internet marketing – promocija web stranica

Nakon izrade stranice i puštanja u rad, ono što je veoma važno, radi ostvarenja njenog potencijala, je da se izvrši odgovarajuća promocija iste. Kako bi posjetioci što prije došli na vašu stranicu, a vi samim tim počeli da ostvarujete prihod od online poslovanja, nudimo uslugu kompletnog internet marketinga.

Pod ovom uslugom obuhvatamo:

 • SEO optimizaciju sajta – radi što boljeg pozicioniranja na pretraživačima
 • Kompletan marketing na društvenim mrežama
 • Google i Facebook reklamiranje

Efekat kvalitetne web stranice na biznis

Da bi jedna korporativna stranica ostvarila svoj potencijal, potreban je kontinuirani rad u različitim domenima. Dobru stranicu možemo shvatiti kao mašinu koja najbolje radi „kada se ugrije”, te je potrebno široko djelovanje za maksimalnu korist.

Jak brend koji sa sobom nosi prepoznatljivost, vjerne klijente i znatan prihod od online poslovanja – to su sve nagrade koje ćete dobiti za uložen trud i novac u kvalitetnoj izradi stranice i internet marketinga.

Potrebna vam je izrada web stranice? Kontaktirajte nas ili zatražite ponudu