BosnianEnglishFinnishGermanSwedish

Web dizajn i izrada web stranica

Web dizajn i izrada web stranica

Zahvaljujući internetu i globalizaciji tržišta, web stranice su preuzele ulogu glavnog marketing alata u modernom poslovanju. Danas ako niste prisutni online, to je kao i da ne postojite. Prvi susret sa Vašim poslovanjem, budući kupci i poslovni partneri u 90% slučajeva ostvaruju kroz web stranicu, odnosno putem internet pretraživača. Ukoliko Vas pretraživači ne nađu, neće ni kupci.

VirtualDizajnStudio svojim klijentima nudi uslugu web dizajna i izrade web stranica za različite namjene, od statičnih, prezentacijskih web stranica, preko online prodavnica, do kompleksnih web portala, a sve to po veoma povoljnim cijenama.

Ukoliko s nama dogovorite web dizajn i izradu web stranica, neke prateće usluge dobijate uz popust do 50%, a neke i potpuno besplatno.

web dizajn i izrada web stranica

Obzirom da izrađujemo stranice na CMS (Content Menagement System) platformi, sve naše stranice imaju mogućnost samostalnog upravljanja sadržajem. To praktično znači da nemate potrebe plaćati unos sadržaja svaki put kada želite nešto promijeniti ili dodati ba Vašu web stranicu. U okviru cijene dizajna i izrade web stranica, kod nas dobijate i obuku za upravljanje stranicom, kao i pisano uputstvo.

Web dizajn i izrada web stranica treba da bude ugodno iskustvo, a nikako nešto što stvara dodatni pritisak i stres. Mi svojim klijentima nudimo punu uslugu, uz maksimalni uticaj na konačni izgled i funkcionalnosti web stranice. Mi ćemo Vam napraviti i isporučiti upravo ono što trebate i želite.

 

U protivnom niste dužni platiti.

Takođe nudimo i mogućnost odabira gotovih predložaka web stranica koji se prilagođavaju Vašim potrebama, u smislu izmjene tekstova, boja i fotografija, što izradu web stranice čini znatno bržom i jeftinijom. Ukoliko Vam je brzina bitna, ovo je idealno rješenje za Vas.

Samo najbolje je dovoljno dobro za naše klijente.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram