Namjenske web stranice

 
home_minimal_portfolioheader_2

Šta su namjenske web stranice?

Namjenske web stranice su specijalizovane web stranice sa specifičnim funkcionalnostima za određenu branšu. Svaka privredna grana ima potrebe za prikazivanjem specifičnih podataka namjenjenih potencijalnim klijentima, kao i interakcijskim funkcijama same web stranice kako bi se na što jednostavniji način ostvario kontakt između vlasnika web stranice i njegovog potencijalnog klijenta.

VirtualDizajnStudio nudi dizajn i izradu namjenskih web stranica za različite vrste djelatnosti i sa različitim funkcionalnostima, prilagođenim konkretnim potrebama.

Internet portali

U namjenske web stranice spada dakako i izrada internet portala. Internet portali su danas izuzetno popularne internetske aplikacije koje donose veliki broj čitatelja, a time i profita. Profit se ostvaruje postavljanjem naplatnih bannera, sponzoriranih članaka ili preuzimanje oglasa s Google Adsense.

Izrađujemo moderne internet portale koji su prilagođeni pametnim telefonima s mnoštvom ostalih mogućnosti kao što su ankete, komentari, nagradne igre i slično. Internet portale je vrlo jednostavno samostalno voditi, objavljivati članke i drugo.

Stranice za hotele

Hoteli i drugi smještajni kapaciteti danas, obzirom na konkurenciju, moraju biti predstavljeni u nejboljem mogućem svjetlu. Pravi način da se istaknete je kvalitetna web stranica. Jer neovisno što ste možda prisutni na Bookingu, Tripavdisoru tamo se nalazi i mnoštvo drugih apartmana. Dok vaša stranica može apsolutno dočarati vaš apartman dizajnom, video galerijom, pogledom od 360 stepeni, možete integrirati vlastiti sistem rezervacija i drugo.

Agencije za promet nekretnina

Ukoliko ste agencija za promet nekretnina najbolji način je izrada web stranica za nekretnine. Jer tamo na jednom mjestu možete oglasiti sve vaše nekretnine, segmentirati ih i filtrirati po cijenu, lokaciji, veličini, tipu nekretnine i još puno toga. Ukoliko izradite portal za nekretnine moguće je i oglašavati nekretnine i time donositi profit putem web stranice. Mnoge firme koriste ovaj način izrade web stranica.

Ordinacije privatne prakse

Web stranice za ordinacije privatne prakse, ambulante, zubne ordinacije, veterinarske ambulate radimo da privuku veliki broj posjetitelja kako bi imali puno posjetitelja a time i budućih pacijenata.

Web stranice za ordinacije radimo s mnoštvom mogućnosti koje možete uključivati po želji kao što su kalendar pregleda s notifikacijama i podsjetnicima na e-mail i duge mogućnosti.

I još mnoge druge.

Obratite nam se s povjerenjem...