parallax background
 

VirtualDizajnStudio sve Vaše ideje pretvara u stvarnost.

 

VirtualDizajnStudio je kreativna agencija za promociju Vašeg biznisa

U sve naše usluge uključena je izrada određenog softwarea, ili za samu izradu ili za prikaz usluga koje ste od nas naručili.

Software koji se u tu svrhu izrađuje, prilagođava se potrebama klijenata, tako da ispunjava njihove želje i potrebe.

Za naše klijente, samo najbolje

VirtualDizajnStudio S.D.
Štrosmajerova 125
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina

 

Ko smo, šta smo? ili
Naša pričaPrije nekih 15-ak godina, vlasnik VirtualDizajnStudia Damir Alispahić, iz čiste znatiželje odlučio je da otkrije kako se prave web stranice. Nakon dužeg istraživanja na internetu, shvatio je da je to nešto što bi mogao naučiti i, u dogledno vrijeme, raditi.

Nakon nekog vremena intenzivnog učenja, nastala je i prva statična html web stranica (na lokalnom serveru). Iskreno, dizajn i nije bio nešto, ali je bila potpuno funkcionalna, za tadašnje vrijeme. Na krilima saznanja da je sve moguće, ako se čovjek dovoljno potrudi, nastavlja sa učenjem i usavršavanjem programskih jezika, i u jednom trenutku se upoznaje sa CMS-om. Bila je to ljubav na prvi pogled. Od tada pa do danas traje profesionalni razvoj i usavršavanje u svakom pogledu.

Jedan period radio je za druge informatičke firme i agencije na razvoju web stranica, ali i razvoj i usavršavanje drugih usluga vezanih za same web stranice i njihov kvalitet, kao što je grafički dizajn, fotografija i animacija.

Godina 2019 je bila prekretnica i te godine se osniva VirtualDizajnStudio, kao kreativna agencija koja je u stanju klijentima pružiti mnoštvo usluga direktno ili indirektno vezanih za njihovu kvalitetnu online prezentaciju.

Danas, s ponosom možemo reći da, VirtualDizajnStudio nudi najkompletniju uslugu izrade online prezentacija za mala, srednja i velika preduzeća i obrte.

Ostanite s nama i pratite naš razvoj, kao klijent ili samo kao prijatelj...